Maak kennis met de business developer

Marijn Leijten is de business developer van de gemeente Haarlem. Hij werkt als een wegwijzer voor bedrijven die hij naar Haarlem willen komen en voor Haarlemse ondernemingen die zich in de stad verder willen ontwikkelen.

Maak kennis met de business developer

De business developer helpt je de juiste connecties te leggen en jouw onderneming te laten excelleren. Hij kan je precies vertellen welke locatie in Haarlem bij de ambities van jouw bedrijf past.

Waarderpolder Haarlem Business Park heeft ook een huisvestingscoach. Hij helpt bedrijven die zich gaan vestigen op het businesspark of er willen blijven, met praktische adviezen en het vinden van de juiste bedrijfsruimte, kantoorruimte of bedrijfskavel.

Kennismaking aanvragen

Advies

“Haarlem wil de werkgelegenheid en economische ontwikkeling bekijken vanuit de behoefte in de stad. Denk aan banen voor hoogopgeleide mensen met zo’n tien jaar werkervaring, senior talents, die nu nog vaak buiten de stad werken. Daarnaast zetten we sterk in op een circulaire economie en hub-vorming. Sterke sectoren in Haarlem zijn gezondheids- zorg, maakindustrie, creatieve sector en digitale economie. We brengen partijen rondom zo’n branche of thema bij elkaar en waar mogelijk koppelen we die aan onderwijs- of kennisinstellingen. Zo versterken we de hubs en gaan meer bedrijven naar Haarlem kijken.”

Kom ook naar de Waarder­polder
1.100

ondernemers die openstaan voor samenwerking

98

bedrijfs- en kantoorruimtes, per direct beschikbaar

6

kavels vrijgegeven voor realisatie van je nieuwe bedrijfspand

Bekijk complete aanbod
Beschikbare kavels
Let's connect

Altijd op de hoogte met onze e-mailnieuwsbrief