3D Print Conference: Additive Manufacturing Maturity

Ontdek bij 3DMZ Haarlem hoe je de AM businesscase moet benaderen

Grote bedrijven zoals Deutsche BahnAirbus en het Nederlandse BAM investeren volop in de digitalisering van maakprocessen. Deutsche Bahn zet bijvoorbeeld 3D printen  in voor de productie van reserve onderdelen voor treinen. Maar ook de Nederlandse marine is al volop bezig met additive manufacturing. De businesscase voor 3D printen is vandaag de dag vaak sneller te vinden dan menigeen denkt.

Op 11 februari 2020 presenteert een aantal sprekers tijdens 3D Print Conference: Additive Manufacturing Maturity hoe ze 3D printen inzetten en wat hun verdienmodel is. Phil Reeves houdt de keynote lezing en gaat in op een nieuwe BSI standaard hoe je de AM businesscase moet benaderen. Stefanie Brickwede, hoofd 3D printen bij Deutsche Bahn, legt de businesscase achter de spare part productie uit. En Sander Wanningen van de Koninklijke Marine toont hoe de marineschepen met 3D printers aan boord zelfvoorzienend worden.

Lezers van 3D Print magazine kunnen 11 februari tegen gereduceerd tarief deelnemen aan de conferentie  in het Smart Industry Fieldlab 3D Makers Zone in Haarlem. Klik hier voor het programma. En gebruik de kortingscode 3dprintmagazine99 om een toegangskaart voor het dagcongres te kopen voor €99 (ipv €175, ex btw).

Let op: het aantal kaarten tegen gereduceerd tarief is beperkt.

Details

Locatie: 3D Makers Zone. Oudeweg 91-95, Haarlem
Datum: 11 februari 2020
Aanvang: 11.00 uur
Geplande eindtijd: 17.45 uur