ACTIE – 14 t/m 18 januari : Duurzaam en veilig van jouw IT-apparatuur af

In de week van 14 t/m 18 januari is het de nationale Week van de Circulaire Economie. Deze landelijke actieweek wordt georganiseerd door Nederland Circulair. Ook in de Waarderpolder wordt die week een actie georganiseerd: alle mkb-bedrijven uit de Waarderpolder kunnen gratis hun elektronisch afval laten vernietigen bij Brantjes Data-Vernietiging.

Deze actie duurt de hele week van 14 tot en met 18 januari.

En om het nog gemakkelijker te maken biedt het bedrijf op woensdag 16 januari de mogelijkheid het elektronisch afval op te halen bij mkb-bedrijven uit de Waardepolder. Ondernemers uit de Waarderpolder die hier interesse in hebben kunnen zich hiervoor aanmelden via dit formulier.

Vertrouwd en gecertificeerd
Brantjes Data-Vernietiging is gespecialiseerd in het vertrouwd en gecertificeerd vernietigen van vertrouwelijk datamateriaal. Dat gebeurt volledig volgens de officiële integriteitsrichtlijnen van CA+, het keurmerk voor gecertificeerd vernietigen. Desgewenst ontvang je een vernietigingscertificaat. Voor het hergebruik van de waardevolle restmaterialen wordt samengewerkt met Sims Recycling Solutions Eindhoven. Sims ontmantelt de elektronica en scheidt onder andere ijzer, staal, koper, glas en plastic, maar ook gevaarlijke materialen als chroom, lood en kwik.

Inleveren van elektronische apparatuur
Ondernemers zijn de hele Week van de Circulaire Economie welkom bij het kantoor van Brantjes Data-Vernietiging aan de Conradweg 19, om de elektronische apparatuur kosteloos in te leveren voor vernietiging. Onder andere harddisks, laptops, printers, kopieermachines of servers kunnen op werkdagen dan tussen 7.00 uur en 16.30 uur worden ingeleverd.

Verder helpen in circulair denken én doen
In de Week van de Circulaire Economie werkt Brantjes samen met Parkmanagement om mkb-ers in de Waarderpolder verder te helpen in circulair denken én doen. Want ook restafval van elektronica is geschikt voor hergebruik: het bevat namelijk veel edel metalen en plastic.

 

Details

Locatie: van 14 tot en met 18 januari; Conradweg 19
Datum: 18 januari 2019
Aanvang: 7.00
Geplande eindtijd: 16.30