Aspergediner – BeterBusiness

Ook dit jaar nodigt partner Niels Piscaer van der Valk Hotel Haarlem de partners van BeterBusiness hartelijk uit voor het jaarlijkse aspergediner op maandag 27 mei 2019. Geniet mee van een perfecte kwaliteit asperges én bijpassende wijnen in een zakelijke, ontspannen sfeer. Een jaar geleden kregen we een exclusieve rondleiding door de nieuwe aanbouw van het hotel. Dit jaar ziet u – als een van de eersten – het prachtige eindresultaat!

PROGRAMMA

Het programma voor 27 mei 2019 ziet er, onder voorbehoud, als volgt uit:

17:30 uur – Ontvangst bij Hotel Haarlem
18:00 uur – Welkomstwoord en aanvang diner
19:45 uur – Dessert & entertainment in Birdy’s Bar

Het jaarlijkse aspergediner bij partner van der Valk Hotel Haarlem is een van onze vast terugkerende partnerbijeenkomsten. Dit jaar ziet u het eindresultaat van het zeer omvangrijke project waarbij de fonkelnieuwe aanbouw van het hotel werd gerealiseerd. Met de circulaire wijze waarop dit werd voltooid, verduurzaamt Hotel Haarlem ingrijpend. Waar vorig jaar de verbouwing nog volop gaande was, zult u nu verbluft zijn als u diezelfde ruimte opnieuw betreedt.

Tijdens het diner stellen de nieuwe partners aan jullie voor, hebben partners de gelegenheid speciale business items te delen en informeren wij jullie over de ontwikkelingen van ons platform. Kortom een goede gelegenheid de banden aan te halen, business te bespreken en te genieten van het Witte Goud! We kijken uit naar jullie komst.

AANMELDEN

Aanmelden kan door het onderstaande formulier in te vullen. Uw inschrijving is definitief als wij dit per mail aan u hebben bevestigd. Bent u nog geen partner maar wilt u wel graag aanwezig zijn bij deze bijeenkomst om kennis te maken met ons platform? Neem dan gerust contact met ons op!

Aanmelden voor het evenement kan via de website.

 

Details

Locatie: Van der Valk Hotel Haarlem. Toekanweg 2, Haarlem.
Datum: 27 mei 2019
Aanvang: 17.30 uur
Geplande eindtijd: 19.45 uur