Beach Borrel – Kennemer Business

Beach Borrel

De jaarlijkse Beach Borrel van Kennemer Business zakennetwerk biedt alles waar je de zomer mee wilt verlengen, wetende dat het weer hard werken wordt in alle bedrijven. Zon, strand, vakantiestemming, open karakter en een gastvrij strandpaviljoen. In deze sfeer en met een zomerbiertje of licht wijntje in de hand worden de beste relaties met andere zakenmensen onderhouden. De gemoedelijkheid en de diversiteit van gasten waar Kennemer Business om bekend staat, maken de Beach Borrel tot een van de vrolijkste zakenbijeenkomsten van de regio. Deze keer zijn we van harte welkom bij PlaZand, Zandvoort aan zee.

  

Editie 2020

  • Datum: maandag 31 augustus 2020
  • Tijden: 15.30 – 20.00 uur (zie programma)
  • Locatie: PlaZand, Zandvoort aan zee

Positiviteit

De Beach Borrel is een positiviteits-borrel van en voor zakenmensen. Gestart in 2009 door een groep ondernemers die meer economische samenwerking nastreefden. Dit wordt dus alweer de elfde editie. Ontmoet interessante ondernemers  in deze zomerse sfeer!

De vrolijkste start van het nieuwe zakenseizoen na de zomervakanties!

Zo praten zakenmensen in de wandelgangen over de Kennemer Business Beach Borrel. Natuurlijk is het een zakelijke netwerkborrel. Maar de combinatie van het seizoensmoment (altijd de laatste maandag van augustus), de prachtige strandlocatie en de gemoedelijke sfeer maakt de Beach Borrel tot een uniek, sfeervol evenement voor de regio Zuid-Kennemerland.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Details

Locatie: PlaZand. Strandpaviljoen 17, Zandvoort aan Zee
Datum: 31 augustus 2020
Aanvang: 15.30 uur
Geplande eindtijd: 20.00 uur