Dag van de Ondernemer

Bedrijfsbezoeken voor het Haarlemse beroepsonderwijs in de Waarderpolder   

Op 15 november 2019 vieren we “De dag van de ondernemer”. Op die dag worden gemeenten opgeroepen hun lokale ondernemers in het zonnetje te zetten. Parkmanagement Waarderpolder, de gemeente Haarlem en JINC geven daar een eigen twist aan door Haarlemse ondernemers te helpen in hetgeen ze het meest nodig hebben: toekomstige medewerkers!

Na een eerste succesvolle editie met deze Haarlemse twist, nodigen wij dit jaar opnieuw contacten uit het (beroeps)onderwijs uit voor een kijkje achter de schermen bij lokale bedrijven. De bedrijven kunnen laten zien hoe de ondernemers van vandaag hun werk vormgeven en wat zij de werknemers van morgen te bieden hebben.

Na de rondleidingen door verschillende bedrijven komen we samen voor een informele borrel. We hopen dat daar nieuwe contacten uit voortkomen waar onderwijs en ondernemers beide profijt van hebben. De gemeente Haarlem biedt jullie deze dag kosteloos aan.

Deelnemende bedrijven

Dit jaar kunnen de docenten een kijkje nemen achter de schermen van acht verschillende Waarderpolderbedrijven. Intos, Cavex, NS Treinmodernisering, Easypers, Pentacon, Spaarnelanden, Simon Lévelt en JP Haarlem openen de deuren op 15 november voor de docenten.

 

                             

 

Details

Locatie: Waarderpolder
Datum: 15 november 2019
Aanvang: 13.00 uur