Beursvloer Haarlem

Beursvloer Haarlem – Save the date

Wil jij ook impact maken? Voor de 18e keer organiseert Bedrijf & Samenleving de Beursvloer. Hét netwerk waar bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar in verbinding komen door elkaar te ontmoeten, te inspireren én met elkaar te matchen.

Meer dan ooit hebben organisaties wensen (vraag) en bedrijven die maatschappelijk betrokken zijn kunnen deze wensen in vervulling laten gaan (aanbod).

Om klokslag 16.00 uur opent onze burgemeester Jos Wienen de beursvloer middels de beroemde gongslag. Iedereen heeft 1 uur de tijd om -met behulp van onze hoekmannen- een match te maken, die door de notaris bekrachtigd wordt. Daarna sluiten we af met een gezellige netwerk-borrel. Het draait om vraag en aanbod met gesloten beurzen.

Heb je als maatschappelijke organisatie een wens? Of als bedrijf een mooi aanbod? Dan zien we je graag op de beursvloer en maken we samen zoveel mogelijk impact!

Inschrijven kan vanaf het nieuwe jaar, de aankondiging hiervoor volgt.
Bedrijf & Samenleving, onze hoekmannen en notarissen hebben er zin in! Wil je weten hoe de beursvloer in zijn werk gaat of hoe het programma eruit ziet?  Surf dan naar beursvloer. Heb je vragen? Mail dan naar beursvloer@bedrijfensamenleving.nl.

 

Details

Locatie: Philharmonie Haarlem
Datum: 30 maart 2023
Aanvang: 15.45
Geplande eindtijd: 17.30