VERPLAATST: Finaleavond HOP 2020

De finale-avond zou plaatsvinden op maandag 6 april 2020, maar is uitgesteld tot maandag 22 juni 2020 wegens het Corona pandemie en de gevolgen daarvan.

De wedstrijd om de Haarlemse Ondernemers Prijs eindigt tijdens de spannende finale-avond. Drie finalisten hebben de zware en serieuze selectie door de jury overleefd. Zij presenteren zich tijdens de finale-avond. Dat gebeurt met een korte impressiefilm, een podiumpitch, vragen van gasten in de zaal en vragen van de jury.

Na deze drie presentaties trekt de jury zich terug voor finaal en geheim beraad. Daarna wordt door de juryvoorzitter namens de jury de winnaar bekendgemaakt. De finale-avond is dus een echte finale-avond. Alle prestaties van de finalisten vanaf de start van de wedstrijd in januari tot en met hun optredens tijdens deze avond worden door de jury meegenomen in de slotbeoordeling.

Natuurlijk is de finale-avond ook een ontspannen netwerkbijeenkomst van en voor ondernemend Haarlem. Ondernemers ontmoeten ondernemers en vieren hun ondernemerschap in Haarlem. Deze jaarlijkse finale-avond is uitgegroeid tot hèt top-zakenevenement van het Haarlemse bedrijfsleven.

Toegang alleen met een geldig ticket.
Bestel tijdig tickets, want vol is vol! 

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier.

Details

Locatie: Van der Valk Hotel Haarlem. Toekanweg 2, Haarlem
Datum: 6 april 2020
Aanvang: 18.30 uur
Geplande eindtijd: 23.00 uur