Grachtenloop: De Bedrijvenloop

De gezelligste midzomeravondloop van Nederland

Vrijdag 5 juli 2019  staat Haarlem weer sportief op zijn kop, want dan vindt de 25e editie van de ZorgSpecialist Grachtenloop plaats.

De ZorgSpecialist Grachtenloop is een heerlijke midzomeravondloop langs de Haarlemse grachten. Al jarenlang een evenement waarbij hardlopen gecombineerd wordt met de gezelligheid van de Haarlemse binnenstad.
Het parcours loopt door het prachtige oude centrum van Haarlem en natuurlijk langs de grachten en singels. Langs dit fraaie parcours wordt je aangemoedigd door een enthousiast publiek en de verschillende bandjes en DJ’s zorgen voor de muzikale steun.

Ook dit jaar kun je kiezen uit meerdere afstanden; 1 km KidsRun / 5 km / Haarlems Dagblad  10 km.

De Bedrijvenloop

De bedrijvenloop biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid om via een aantrekkelijk businesspakket deel te nemen aan de Grachtenloop.
Ook dit jaar is de Philharmonie de businesslocatie. Een prachtige locatie dat direct aan het parcours ligt, zodat jij je teamgenoten kunt aanmoedigen en volop kan genieten van het evenement.

Naast de hapjes en drankjes die voor jullie klaar staan, is onze fotograaf aanwezig om jullie team op de foto te nemen. Maar er is meer; professionele masseurs zijn aanwezig, gereserveerde startplaats aan de kop van het startveld, sportief prijzenpakket voor de winnaars, plaatsing van bedrijfslogo op onze website etc. Schrijf jouw team ook in en ga met je collega’s de sportieve strijd aan met maar liefst 100 andere bedrijventeams.

Kijk op de website voor meer informatie of om jouw bedrijfsteam in te schrijven.

Details

Locatie: Nieuwe Gracht. Haarlem
Datum: 5 juli 2019
Aanvang: 19.00 uur