HR bijeenkomst: De Waarderpolder Werkt!

Direct aanmelden voor de bijeenkomst?

Parkmanagement Waarderpolder nodigt alle HR managers en andere personen binnen de organisatie die zich bezig houden met personeelszaken graag uit voor weer een fysieke Waarderpolder Werkt HR bijeenkomst op woensdag 20 oktober!

Het doel van deze HR bijeenkomsten blijft hetzelfde als voorheen: HR-managers van diverse Waarderpolderbedrijven samenbrengen om kennis, ervaringen en uitdagingen met elkaar te delen. Dat doen we op woensdag 20 oktober onder het genot van een kop koffie op kantoor bij Parkmanagement Waarderpolder.

Programma

Woensdag 20 oktober 2021
Tijd: 8.30 – 10.00 uur
Locatie: Parkmanagement Waarderpolder. Waarderweg 50-C

Inhoud van de HR bijeenkomst

We horen graag jullie ervaringen en vragen aan elkaar. Daarnaast hebben we twee gastsprekers die kort vertellen waar zij jullie mogelijk kunnen helpen op het gebied van het vinden van de juiste medewerkers:

WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond

Arjen Schuiten is Adviseur Werkgeversdiensten bij het WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland & IJmond (WSP) en voorzitter bij de Netwerken Werkt! Zuid-Kennemerland & IJmond bijeenkomsten. Tijdens deze HR bijeenkomst vertelt hij over:

  • Wat kan het WSP voor jou betekenen in het vinden en behouden van geschikte medewerkers?
  • Het Regionaal Mobiliteitsteam

Het Regionaal Mobiliteitsteam (RMT) is per 1 september ook in onze regio van start gegaan. Het is een samenwerking tussen o.a. Gemeente Haarlem en WSP, waarbij mensen van werk naar werk worden geholpen. Waar nodig in combinatie met om- en bijscholing. Een uitkomst voor ondernemers die mensen moeten laten gaan en ondernemers die geen mensen kunnen vinden.
Lees hier een interview over wat het RMT kan betekenen voor jouw bedrijf.

Stagebureau Waarderpolder

Ook de projectleider van het Stagebureau Waarderpolder, Sandra van Zijl, is tijdens de bijeenkomst aanwezig. Sandra helpt bedrijven om de verbinding te leggen met het talent uit het lagere en middelbare beroepsonderwijs. Meer over het Stagebureau lees je hier.
Zoekt jouw bedrijf nog een stagiair? Kom naar de HR bijeenkomst!

Aanmelden

Meld je nu aan via het aanmeldformulier in de button:

Ken je andere HR professionals uit de Waarderpolder die mogelijk ook graag willen aansluiten? Stuur de uitnodiging gerust aan ze door.

We zien je graag op woensdag 20 oktober!

Heb je vragen? Neem contact op met Parkmanagement Waarderpolder via communicatie@waarderpolder.nl

Details

Locatie: Parkmanagement Waarderpolder. Waarderweg 50-C
Datum: 20 oktober 2021
Aanvang: 8.30 uur
Geplande eindtijd: 10.00 uur