HR Ontbijt: De Waarderpolder Werkt

HR bijeenkomst
Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Wat betekent de WAB voor jouw HR beleid?

Na een succesvolle aftrap van het nieuwe HR-netwerk voor de Waarderpolder, De Waarderpolder Werkt, nodigen wij de chefs personeelszaken uit de Waarderpolder graag opnieuw uit voor een HR ontbijt op woensdag 11 december 2019, gehost door Cavex Holland. 

Tijdens de eerste HR bijeenkomst werd duidelijk dat er nog veel vragen zijn rond de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Gelukkig kan Pouw HR Advies ons hierbij helpen! Tijdens de tweede HR bijeenkomst zullen zij op interactieve wijze een presentatie over de WAB geven en vragen beantwoorden.

Pouw HR Advies
Pouw HR Advies werkt veel voor bedrijven uit het MKB. Met een team vol specialistische kennis bieden ze oplossingen voor personeelsvragen binnen het bedrijf.

Irma Pouw was ook aanwezig tijdens de eerste HR bijeenkomst. Voor de tweede bijeenkomst neemt zij twee collega’s mee; Marjan de Mönnink van M Advocatuur & Mediation en Tina Schoorl van ViaTina Salaris/Administratie/HR Services. Met z’n drieën kunnen zij ons alles vertellen over de WAB.

Programma

8:30 uur | Aanvang

  • Korte introductie
  • Interactieve presentatie over de WAB
  • Afsluiting met eventuele andere vragen en/of suggesties van aanwezigen

10:00 uur | Einde bijeenkomst

Locatie

Cavex Holland BV
Fustweg 5

Deze bijeenkomst wordt gehost door Cavex Holland, fabrikant van tandheelkundige verbruiksmaterialen welke worden verkocht via een wereldwijd netwerk.

Wil je meer weten over de WAB of graag (verder) kennis maken met de andere chefs personeelszaken in de Waarderpolder? Meld je aan via deze link.

 

Het HR Ontbijt is alleen bedoeld voor HR managers en anderen die verantwoordelijk zijn voor de personeelszaken binnen een bedrijf uit de Waarderpolder.
Wil je ook de HR Nieuwsbrief – De Waarderpolder Werkt – ontvangen? Stuur een mail naar communicatie@waarderpolder.nl

Details

Locatie: Cavex Holland. Fustweg 5, Haarlem
Datum: 11 december 2019
Aanvang: 8.30 uur
Geplande eindtijd: 10.00 uur