Informatiebijeenkomst zonnepanelen

Verzilver uw dak met zonnepanelen

Bent u ondernemer en eigenaar van een dak in de Waarderpolder van minimaal 500m²? Doe dan zoals vele andere ondernemers uit de Waarderpolder en plaats zonnepanelen op uw dak. Parkmanagement Waarderpolder en de Provincie Noord-Holland helpen u gratis en onafhankelijk bij het indienen van de subsidie-aanvraag en de eerste stappen voor het realiseren van een zonnestroominstallatie op uw bedrijfsdak.

Wij werken samen om zoveel duurzame energie op te wekken op de Waarderpolder. Zonnepanelen op bedrijfsdaken zijn een goede kans om de energievraag te verduurzamen én een financieel voordeel te realiseren. U krijgt inzicht in de mogelijkheden van uw dak, de zogenaamde SDE+ subsidie wordt voor u aangevraagd en u krijgt de keuze uit verschillende businesscases. Voorwaarde is dat u een grootverbruikersaansluiting (>3x80A) heeft of deze wilt realiseren. Na deze stappen maakt u zelf de keuze of u aan de slag gaat en met welke partij.

Adviesbureau Over Morgen vertelt u er namens de Provincie Noord-Holland graag meer over tijdens een informatiebijeenkomst die wij samen organiseren. Wilt u meer weten over het stappenplan? Klik dan hier.

Datum: 27 februari 2020
Aanvang: 16.30u, einde: 18.00u
Locatie: Waarderweg 50-C, kantoor Parkmanagement

Aanmelden kan via deze link.

Details

Locatie: Parkmanagement Waarderpolder. Waarderweg 50-C, Haarlem
Datum: 27 februari 2020
Aanvang: 16.30 uur
Geplande eindtijd: 18.00 uur