Initiatievencafé

Op maandag 9 maart organiseert gemeente Haarlem een nieuwe editie van het initiatievencafé, dit keer in het café op het Slachthuisterrein.
Iedereen is tussen 17.00 en 19.00 uur (inloop vanaf 16.30 uur) welkom om te komen pitchen, luisteren en netwerken.

Tijdens het initiatievencafé pitchen startende en gevorderde initiatiefnemers. Zij vertellen wat hun idee is om Haarlem een fijnere plek te maken om te wonen, werken of verblijven en welke hulpvraag ze hebben aan de zaal. Da aanwezigen in de zaal kunnen luisteren, inspiratie opdoen, netwerken en/of de initiatiefnemers helpen met hun vraag. Het doel is de initiatiefnemers, de gemeente, maatschappelijke organisaties en ondernemers bij elkaar te brengen, om elkaar te leren kennen en in gesprek te gaan. Zo wil de gemeente betrokken Haarlemmers op weg helpen met de realisatie van nog meer initiatieven in Haarlem.

Aanmelden
Een initiatief pitchen, ervaring op komen doen of komen netwerken? Iedereen kan zich gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl. Aanmelden voor het pitchen kan t/m 23 februari.

Iedereen die een pitch wil doen tijdens het initiatievencafé mag gratis deelnemen aan de training Pitchen met Passie door Paul Bierman. Deze training wordt staat gepland op woensdag 26 februari tussen 15.00 en 18.00 uur.

Wat: Initiatievencafé
Wanneer: maandag 9 maart 2020
Hoe laat: Inloop vanaf 16.30 uur, van 17.00 tot 18.00 uur fiches en van 18.00 tot 19.00 uur borrel en netwerken
Waar: In het café op het Slachthuisterrein, Oorkondelaan 3, Haarlem (gratis parkeren)
Aanmelden: initiatief@haarlem.nl

 

Details

Locatie: Slachthuisterrein. Oorkondelaan 3, Haarlem
Datum: 9 maart 2020
Aanvang: 17.00 uur
Geplande eindtijd: 19.00 uur