Initiatievencafé tijdens C the Future

Tijdens het Initiatievencafé pitchen Haarlemmers hun idee. Zij vertellen hoe zij Haarlem nog mooier, duurzamer of socialer willen maken om in te wonen, werken of verblijven en welke hulpvraag ze hierbij hebben. De aanwezigen kunnen luisteren, vragen stellen, inspiratie opdoen en initiatiefnemers helpen met hun vraag. Doel is initiatiefnemers, ondernemers, Haarlemmers en belangstellenden uit de (regio) gemeenten samen te brengen en elkaar verder te helpen.

Vrijdag 6 oktober 2023 vindt weer een Initiatievencafé plaats waarbij de gemeente Haarlem initiatiefnemers een podium biedt hun initiatieven te presenteren. Dit keer verbinden ze het café aan hét regionale evenement C the Future, dat op 6 en 7 oktober plaatsvindt op het MAAK-terrein en in de 3D Makers Zone, in de Waarderpolder.

Als stad en regio staan we voor verschillende uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, digitalisering en circulariteit. De grootste kansen liggen in de maakindustrie, kunststoffen, consumentenartikelen, bouw- en voedselindustrie. Heb jij ideeën voor de toekomst van Haarlem en regio? Hoe kan jouw product, idee of dienst bijdragen en wat heb je nodig om dat te realiseren? Kom pitchen en ontvang tips en feedback van aansprekende ondernemers. Maak na afloop kennis met het grote bedrijvennetwerk uit de regio.

Meer info en aanmelden: Initiatievencafé.

Details

Locatie: MAAK/3DMZ Waarderpolder
Datum: 6 oktober 2023
Aanvang: 16.00
Geplande eindtijd: 17.00 - aansluitend borrel