Masterclass: De Geheimen van Groei

Een groter pand, nieuwe producten, (meer) mensen in dienst nemen, innoveren en misschien wel nieuwe verkooppunten openen. Groei houdt voor iedere ondernemer weer iets nieuws in. Maar een aspect blijft hetzelfde: groei is vooruitgang. Tijdens deze masterclass vertellen we de geheimen van de transitie van start-up naar scale-up.

Je gaat samen met andere ondernemers aan de slag om de belangrijkste onderwerpen van groei te bespreken zoals personeel, strategie en operatie. Aan het eind van de masterclass heb je concrete handvatten om direct toe te passen in je bedrijf.

De masterclass wordt gegeven door oa Joost Reimert die meerdere ondernemingen heeft opgericht in verschillende industrien. Daarnaast is hij betrokken bij ACE als scale-up-expert en heeft vele ondernemers bijgestaan bij de groei van hun bedrijf.

Robert Meijer heeft gewerkt als commercieel directeur bij de Fortis bank en in zijn huidige rol als business coach en consultant begeleid hij ondernemers en bedrijven met het formuleren en realiseren van hun doelen. Zijn focus ligt op financiële vraagstukken.

Herken je jezelf hierin? Zit jij in een groeifase en krijg je ineens te maken met allerlei facetten waarop je als ondernemer moet reageren maar niet weet precies hoe? Meld je dan aan voor de masterclass “De geheimen van groei” op 13/12 van 08.45 -12.00 uur op Science Park 608 te Amsterdam.

Aanmelden voor de masterclass kan hier.

Details

Locatie: Science Park 608, Amsterdam
Datum: 13 december 2018
Aanvang: 8.45 uur
Geplande eindtijd: 12.00 uur