Polderborrel bij Schous

Het is weer tijd voor hét netwerkevenement van, voor en met de Waarderpolder: de Polderborrel. Deze editie opent Schous haar deuren voor ondernemers uit de Waarderpolder om onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken en kennis uit te wisselen.

En deze Polderborrel wordt extra feestelijk: gastlocatie Schous viert dit jaar namelijk haar 165-jarig bestaan. Het bedrijf dat in 1854 begon aan de Gedempte Oude Gracht als kachelsmederij is uitgegroeid tot een Haarlems begrip in ijzerwaren en gereedschappen. In de Waarderpolder zit de groothandel met ijzerwaren, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en installateursbenodigdheden.

Je bent van harte welkom om vanaf 17 uur te komen proosten op het 165-jarig bestaan van Schous en daarnaast jouw zakelijk netwerk uit te breiden. Deelname is gratis.

Info
Datum: 3 oktober 2019
Inloop: 17.00 uur
Start live gesprekken: 17.30 uur
Eindtijd: 19.00 uur
Locatie: Schous. A. Hofmanweg 46, Haarlem

Voor een indicatie van het aantal gasten, graag aanmelden via deze link.

 

Voorafgaand aan de polderborrel: seminar voor metaalbedrijven
Voorafgaand aan de Polderborrel zal bij Schous een tweede seminar voor metaalbedrijven worden georganiseerd. Na een succesvol eerste seminar in 2018 gaan wij graag opnieuw in gesprek met metaalbedrijven om samen te kijken naar hoe uitdagingen in bijvoorbeeld personeelstekorten en duurzaamheidsambities kunnen worden aangepakt. Bedrijven werkzaam in de metaalbranche ontvangen hiervoor een aparte uitnodiging.

Details

Locatie: Schous. A. Hofmanweg 46, Haarlem
Datum: 3 oktober 2019
Aanvang: 17.30 uur
Geplande eindtijd: 19.00 uur