AFGELAST: Sparkz Networking diner

Dinsdag 31 maart; Sparkz Networking – netwerkborrel & diner bij restaurant De PlekK, Haarlem.
Aanvang 18.00 u

Dit evenement wordt naar alle waarschijnlijkheid verplaatst naar dinsdag 29 september 2020. 

Op 31 maart zijn we op bezoek bij het mooie Restaurant de PlekK. De Plekk is sinds kort in eigendom van Nick Spoelstra; hij zal, samen met zijn team, de deelnemers van het Sparkz netwerkdiner warm verwelkomen.

We beginnen deze avond op de 1e verdieping van Restaurant PlekK; daar zal de netwerkborrel zijn; genieten van goede gesprekken, een goed glas en lekkere hapjes.

Rond 19.00 / 19.15 u zullen we nar de begane grond gaan – waar het netwerkdiner zal zijn.

Voorafgaand aan het diner kan elke deelnemer kort pitchen zodat iedereen wet wie wie is. Bij het driegangen diner zal er bij elke dinergang van tafel worden gewisseld; op deze wijze kan je met veel ondernemers in contact en gesprek komen.

De investering voor deze avond is voor Sparkz deelnemers 65 euro; voor introducés is het 72,50 euro (prijzen all in; inclusief btw, hapjes & borrel, driegangen diner en bijpassende wijnen). De kosten voor deelname kunnen bij aanvang worden voldaan.

Bij aanmelding kan je je (mogelijke) dieetwensen aangeven.
Aanmelden voor het netwerkdiner kan via de website.

Heb je vragen over dit Sparkz event of wil je weten wat Sparkz Networking voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact op met:
Luuk Rensen
Sparkz Networking Kennemerland
Mob 06 1108 5859
LuukRensen@SparkzNetworking.nl

NB Introducés hebben de mogelijkheid om twee maal vrijblijvend bij een Sparkz Ondernemersdiner aanwezig te zijn en te proeven aan de Sparkz wijze van netwerken; daarna zal de vraag gesteld worden of deelname aan Sparkz een overweging waard is.

Details

Locatie: De PlekK. Wagenweg 214, Haarlem
Datum: 31 maart 2020
Aanvang: 18.00 uur
Geplande eindtijd: 22.30 uur