Taste the future – voor bedrijven

Smart Makers Academy nodigt je, in samenwerking met Maak Haarlem, uit voor het Taste the Future event. Met dit jaar het thema C the future met de ‘C’ van circulair. Ben je met jouw bedrijf bezig de kansen van digitalisering en circulariteit te onderzoeken? Zou je willen weten wat er allemaal mogelijk is en wil je die nieuwe technologieën van dichtbij ervaren?

Op het Taste the Future event ervaar je de nieuwste technologie circulaire maaktechnieken. Wel eens een Virtual Reality bril opgehad, gewerkt met een 3D-printer of een plastic shredder aan het werk gezien? Zou je willen weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van technologie of circulariteit en wil je dit van dichtbij ervaren? 

Op 14 oktober openen de 3D Makers Zone, in samenwerking met de Smart Makers Academy en MAAK Haarlem hun deuren voor MKB Bedrijven, MAAKbedrijven en andere geïnteresseerden.

In een doorlopend programma verzorgd door verschillende innovatieve en circulaire bedrijven kun je deelnemen aan inspiratieworkshops over bijvoorbeeld 3D-productie, Virtual Reality, circulaire maaktechieken, kunstmatige Intelligentie en nog veel meer. Luister tijdens Talk – spice-ups – naar verschillende sprekers. Laat je inspireren en nodig je netwerk uit! Ervaar waar jouw bedrijf en die van je netwerk staat op het gebied van digitalisering en circulariteit.

Info en aanmelden: Tastethefuture.

Details

Locatie: MAAK terrein Waarderpolder
Datum: 14 oktober 2022
Aanvang: 9.00
Geplande eindtijd: 17.00