Taste the future – voor docenten

Op 13 oktober 2022 nodigt Smart Makers Academy in samenwerking met Maak Haarlem je uit voor het Taste the Future event. Met dit jaar het thema C the future met de ‘C’ van circulair. Vanaf 13:00 uur staat de deur open voor docenten uit verschillende regio’s, het mbo/hbo en het technisch vo.

Bedrijven en onderwijs kunnen tijdens inspirerende workshops kennis met elkaar maken en de technologie van morgen ervaren. De kans voor het onderwijs om de nieuwste technologie letterlijk te proeven, proberen en aan te raken! Heb jij vragen als: hoe kan ik het bedrijfsleven betrekken bij mijn onderwijs? Wat kan ik met een robot in m’n zorglessen? Hoe zorg ik dat mijn techniek docenten op de hoogte blijven? Dan is dit het moment om langs te komen.

In een doorlopend programma verzorgd door verschillende innovatieve bedrijven kun je deelnemen aan inspiratieworkshops over bijvoorbeeld 3D-productie, Virtual Reality, circulaire maaktechieken, kunstmatige Intelligentie en nog veel meer. Luister tijdens Talk – spice-ups – naar verschillende sprekers. Laat je inspireren en nodig je netwerk uit! Ervaar waar jij als docent en die van je netwerk staat op het gebied van digitalisering in het onderwijs.

Op het Taste the Future event ervaar je de nieuwste technologie circulaire maaktechnieken. Wel eens een Virtual Reality bril opgehad, gewerkt met een 3D-printer of een plastic shredder aan het werk gezien? Zou je willen weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van technologie of circulariteit en wil je dit van dichtbij ervaren? 

Op donderdag 13 oktober staan de deuren open voor het onderwijs, docenten en directie: V(mb)O, MBO, HBO, WO zijn dan van harte welkom. De ochtend is gereserveerd voor STO.

Aanmelden en info: Tastethefuture.nl Deelname is kosteloos maar levert je veel op.

Details

Locatie: MAAK terrein Waarderpolder
Datum: 13 oktober 2022
Aanvang: 13.00
Geplande eindtijd: 17.00