Uitdagingen en kansen voor een groen bedrijventerrein

Op 23 februari organiseert Parkmanagement Waarderpolder een bijeenkomst over uitdagingen en kansen voor water en groen op het bedrijventerrein. Heeft jouw bedrijf overlast van water bij hevige regenval? Wil je weten wat de waarde is van een groen dak? Kom dan naar deze bijeenkomst in de Jopen brouwerij in de Waarderpolder!

Waarom werken we aan meer groen?
Een groene omgeving zorgt voor verkoeling, biedt een goede oplossing voor hevige regenval, en natuur draagt bij aan een positieve gezondheid van de mens. Het vermindert stress en verhoogt concentratie en arbeidsproductiviteit.

De Waarderpolder heeft de ambitie om te werken aan meer groen, ruimte voor water, duurzaam vastgoed en de versterking van biodiversiteit. Voor een goed plan van aanpak om het business park klimaatbestendig te maken, krijgt de Waarderpolder ondersteuning van MVO Nederland.  We moeten dit immers samen doen; met de bedrijven, overheid en andere betrokkenen in de Waarderpolder.

Wat kun je verwachten tijdens de bijeenkomst?
Iedereen kan een bijdrage leveren aan het plan van aanpak tijdens de bijeenkomst. Daarnaast kun je inspiratie opdoen over de mogelijkheden die je zelf hebt om jouw bedrijfsomgeving te vergroenen en klimaatbestendig te maken.

Info
Datum: woensdag 23 februari
Tijden:
13.45 uur: Inloop
14.00 uur: Aanvang programma
17.00 uur: Einde programma
Locatie: Jopen Brouwerij, Emrikweg 21

Aanmelden
Wil jij deelnemen aan deze bijeenkomst? Meld je aan via dit formulier.

Details

Locatie: Jopen brouwerij. Emrikweg 21
Datum: 23 februari 2022
Aanvang: 14.00 uur
Geplande eindtijd: 17.00 uur