Versnellingsprogramma Circulair ondernemen

Beste ondernemer,

Bier gebrouwen van aardappelschillen. Huishoudelijke apparaten van gerecycled plastic en meubels van sloophout. Afvalstoffen voor de één, zijn grondstoffen voor de ander. Maar hoe weet u welke grondstoffen waar verkrijgbaar of nodig zijn? Hoe implementeert u een circulaire bedrijfsvoering? En hoe maakt u dat uitvoerbaar als tijd, capaciteit en kennis schaars zijn?

Sluit aan bij het versnellingsprogramma: Circulair Ondernemen Kennemerland en kom naar de bijeenkomst op 27 juniMarjan Minnesma (Directeur Urgenda), één van de invloedrijkste duurzame leiders in Nederland, steunt het programma en opent met een inspirerende speech.

De economie van de toekomst
Samen staan we voor een uitdagende transitie. Klimaatverandering, een inclusieve maatschappij en verandering van energiebronnen en wet- en regelgeving vragen veel van uw onderneming. Tegelijkertijd vragen werknemers, leveranciers en klanten naar uw duurzame en cirulaire handelswijze. Dit heeft invloed op onze bedrijfsprocessen en verdienmodellen. De urgentie om te innoveren neemt toe.

Het versnellingsprogramma: Circulair Ondernemen Kennemerland
Hogeschool InHolland, Rabobank, Spaarnelanden en de Stadsgarage hebben gezamenlijk een versnellingsprogramma opgesteld voor het bedrijfsleven. Er gebeurt al veel in de regio Kennemerland. Door de bundeling van deze expertise, kennis, initiatieven en netwerken kan circulair ondernemen versnellen. Op basis van input van een tiental toonaangevende regionale bedrijven uit diverse sectoren, is dit programma opgesteld. Samen met u wil de Circulaire Vereniging verantwoordelijkheid én leiderschap nemen op deze komende ontwikkelingen. Circulair ondernemen wordt de nieuwe standaard.

Voor wie?
Ondernemers uit de regio Kennemerland die circulaire producten en diensten (willen) ontwikkelen en samen met de vereniging willen anticiperen op de mogelijkheden en voordelen die daaruit voortvloeien.

Aanmelden
Borg de toekomst van uw bedrijf. Doe mee met het circulaire versnellingsprogramma en kom naar de bijeenkomst op donderdag 27 juni van 15:30 tot 17:30. Deelname is gratis en aanmelden kan gemakkelijk via www.circulairevereniging.nl.

Heeft u nog vragen?
Stuur een mail aan aanmelden@circulairevereniging.nl. Uw aanwezigheid is belangrijk. We kijken uit naar uw komst en naar een toekomstige samenwerking.

Details

Locatie: Het Seinwezen. Kinderhuissingel 1H, Haarlem
Datum: 27 juni 2019
Aanvang: 15.30 uur
Geplande eindtijd: 17.30 uur