Workshop Netwerken – Kennemer Business

Workshop Netwerken

Netwerken, je moet het, je mag het, je kunt het overal, maar kun je het zelf goed genoeg? Veel zakenmensen willen en moeten hun netwerk uitbreiden en inzetten voor hun bedrijfsdoelen. In deze Workshop Netwerken worden je vaardigheden werkenderwijs verfijnd. We richten ons op live zakelijk netwerken, maar natuurlijk leggen wij ook de link met de sociale media. Let op: het is echt een workshop voor de aangemelde deelnemers, géén (open) netwerkborrel.

Praktijkgericht

Aan bod komen:

  • voorbereidingen
  • het starten van een netwerkgesprek
  • inbreken bij een netwerkgesprek van anderen
  • beëindigen van een netwerkgesprek
  • follow-up (social media, database, relatiebeheer).

De workshop is interactief (rollenspellen) en gericht op praktische vaardigheden.

Programma

13.00 – 13.30 uur: inloop met koffie/thee
13.30 – 16.30 uur: interactieve workshop (met 2 korte pauzes)
16.30 – 17.00 uur: napraten met drankje

Van de deelnemers wordt verwacht dat zij van aan het gehele programma (aanvang 13.30 uur stipt) deelnemen en dat zij met een open, proactieve houding mee doen.

Trainer

De workshop wordt gegeven door Rob Wieleman. Hij is een zeer ervaren netwerkondernemer en trainer. Hij ontwikkelt en organiseert netwerkbijeenkomsten voor opdrachtgevers, samenwerkingsevenementen en de zakenevenementen van Kennemer Business zakennetwerk. En hij heeft al vele tientallen presentaties, workshops en trainingen Live zakelijk netwerken gegeven. Zijn referentielijst is op aanvraag beschikbaar.

Aanmelden

Deelname is mogelijk voor iedereen die binnen en met het bedrijfsleven moet netwerken, zoals ondernemers en managers/professionals in functies met commerciële en relatiebeheer taken. Vooraf aanmelden en betalen is verplicht (geen vrije inloop). De deelnamekosten bedragen 95 euro (p.p. netto, all-in, exclusief BTW). Er geldt een voordeelregeling: 1 persoon kosteloze deelname per Persoonlijk lid, Bedrijfslid of Eventpartner van Kennemer Business zakennetwerk. Er geldt voor deze workshop ook een quotumregeling (zie aanmeldpagina).

Klik hier voor direct aanmelden.

Gastlocatie

Deze workshop wordt gegeven in Crown Business Center Haarlem. Dit zakencentrum is uitstekend bereikbaar en heeft voldoende, eigen parkeergelegenheid.

Kijk op de website van Kennemer Business voor meer informatie over de workshop.

Details

Locatie: Crown Business Center. A. Hofmanweg 5a, Haarlem
Datum: 13 februari 2019
Aanvang: 13.00 uur
Geplande eindtijd: 17.00 uur