Zon op Bedrijfsdaken Waarderpolder: startbijeenkomst project 2

Wil je besparen op de energierekening en profiteren van een duurzaam bedrijfspand? Dan helpt Parkmanagement Waarderpolder jou graag. Na het succes van het eerste project Zon op Bedrijfsdaken Waarderpolder starten we een tweede project met als doel het voor de ondernemer zo gemakkelijk mogelijk te maken om gebruik te maken van zonnepanelen. Als jij een dak van minstens 500m2 hebt, kom dan naar de bijeenkomst op 17 januari en hoor wat de mogelijkheden zijn om voordelig collectief zonnepanelen in te kopen.

Hulp bij financiering en technische installatie
Samen met adviesbureau Econnetic starten we het project om zonne-energie systemen op verschillende daken tot een grootschalig project te bundelen. Dat bespaart inkoopkosten, waar jij als ondernemer van profiteert. Wij zorgen voor de organisatie zoals het vinden van financiering en de juiste installateur.

Collectief zonnestroomdak
Wil je liever het dak ter beschikking stellen aan bewoners en andere ondernemers voor het gebruik maken van zonnestroom? Kennemer Energie vertelt over collectieve zonnestroomprojecten via de Postcoderoosopzet en wat zij voor jou als gebouweigenaar kunnen betekenen.

Zorg dat je erbij bent!
Op 17 januari 2019 houden we een informatiebijeenkomst waar we je alle informatie geven en jij je vragen kan stellen.

Tijdstip: 16.30u – 18.00u
Locatie: Waarderweg 50-C, kantoor Parkmanagement

Aanmelden
Schrijf je hier in!
Kun je 17 januari niet aanwezig zijn, maar ben je wel geïnteresseerd? Schrijf je dan toch in, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Details

Locatie: Waarderweg 50-C, kantoor Parkmanagement
Datum: 17 januari 2019
Aanvang: 16.30
Geplande eindtijd: 18.00