Bespaar energie met je bedrijf

Inzicht in energiebesparing

Als bedrijf kun je gebruik maken van een gratis energiescan ter waarde van €375,-. Met behulp van de scan krijg je inzicht in kansen om energie én geld te besparen. De energiescan wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem en de Omgevingsdienst IJmond.

Gratis energiescan

Het bureau Klimaatroute doet onderzoek in jouw bedrijf naar de kansen voor energie- besparing en duurzame energie-opwek. Na de energiescan kun je je een jaar laten begeleiden en adviseren, zonder verdere kosten. De begeleiding heeft betrekking op het implementeren van de besparingsmaatregelen, het beoordelen van de offertes of de advisering over duurzame investeringen.

Hoe werkt het?

Een adviseur van adviesbureau Klimaatroute maakt op afspraak een energiescan van jouw bedrijf. Na deze scan ontvang je een digitaal rapport met de kansen voor energiebesparing en duurzame energie opwekking.

Wil je aan de slag met de uitkomsten van de scan en offertes opvragen of leveranciers selecteren? Dan kan Klimaatroute je daarover adviseren. Ook over de fiscale mogelijkheden en subsidies kunnen zij meer vertellen. De energieadviseur geeft informatie, waarbij je kunt zien wat de investering betekent en hoe je dit kunt financieren.

Energiescan aanvragen

Interesse in ons gratis aanbod? Het aanvragen van de energiescan kan via info@klimaatroute.nl of 020-7009438.
Eén van de energieadviseurs neemt contact met je op voor het maken van een afspraak voor een energiescan van jouw bedrijf.

Vragen kun je ook stellen aan Stan Verstraete (Projectleider Verduurzaming Waarderpolder) via stan@waarderpolder.nl.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf om serieus energie te besparen?

Laat dan een energiescan uitvoeren.

De energiescan wordt mede mogelijk gemaakt door:

Altijd op de hoogte met onze e-mailnieuwsbrief