Skip to main content

Duurzame mobiliteit

In Waarderpolder Haarlem Business Park streven we naar het verminderen van de verkeersdrukte en daarmee ook de CO2 uitstoot. Om dat te bereiken, zijn er verschillende initiatieven voor duurzame (deel-)mobiliteit.

Beter op weg

Het programma Beter op weg stimuleert duurzaam en slimmer woon-werkverkeer. Via een smartphone app die automatisch bijhoudt hoeveel woon-werk kilometers je fietst, met het ov gaat of de spits in het autoverkeer mijdt. Hiermee werkt Beter op weg aan een betere bereikbaarheid en luchtkwaliteit in de Waarderpolder.

Wil je meer weten? Ga dan naar www.beteropweg.com.

Deelfietsen door Uwdeelfiets

Op 25 locaties in de regio en op maar liefst vier plaatsen in de Waarderpolder staan deelfietsen! Wil je weten waar in de Waarderpolder je snel en eenvoudig een fiets kunt gebruiken? Ga naar www.uwdeelfiets.nl voor de precieze locaties en voorwaarden.

Blue hub

Blue-hub in de Waarderpolder is een stedelijk distributiepunt voor de zakelijke markt. Moet er iets bezorgd worden in de binnenstad van Haarlem en u wilt dat de laatste kilometer schoon en efficiƫnt wordt uitgevoerd? Neem dan contact op met Blue-hub.

Altijd op de hoogte met onze e-mailnieuwsbrief

    Direct
    regelen