Geen onderdeel van een categorie

Laatste voorronde Present Your Startup

By 26 september 2017No Comments

Op maandag 18 september vond de laatste voorronde van Present Your Startup 2017 plaats in  de regio’s Haarlem en Schiphol. Dit jaar vindt de vierde editie van Present Your Startup plaats waarin startups een podium krijgen om investeringen op te halen in de vorm van een competitie.  Present Your Startup, opgezet door de Haarlemse Valerie Vallenduuk, is de komende tijd weer in volle gang met als hoogtepunt de grote finale op 22 november met een Amerikaanse host uit Harlem, New York.

Tijdens de laatste voorrondes werden elf geselecteerde startups uit de regio Haarlem en Schiphol uitgenodigd om te pitchen aan een jury van experts en financiers. Tussen de pitches door konden de founders van de startups met hun vragen over bijvoorbeeld financiële en juridische zaken terecht bij verschillende experts, waaronder Rabobank Haarlem en Schiphol, Jumpstart, Trustmoore en Köster Advocaten.

Aan het einde van de dag kozen de beoordelaars zes startups die door mogen naar de Prepare Your Startup Academy. Het gaat om 5 startups uit Haarlem en 1 uit Amsterdam: Stagefinder, Maester, FRISSR, DreamKitchen, Signing Service en Nijsje. De startups zijn allemaal heel divers. Zo verkoopt Nijsje ijsjes op een innovatieve wijze, kan je bij DreamKitchen een persoonlijke analyse laten doen die verder gaat dan alleen cognitieve analyse en kan je via Stagefinder een podium vinden om jouw muziek op te spelen.  Aan deze startups worden nog de startups uit Zaanstreek toegevoegd.  Samen zullen ze op 6 oktober in Pathé Haarlem strijden om een plek in de halve finale die op 31 oktober plaatsvindt bij Forbo Flooring in Assendelft.

Meer weten? Ga naar www.presentyourstartup.nl

Direct
regelen