Skip to main content

Maak kennis met de huisvestingscoach

Ben je op zoek naar een bedrijfsruimte of kantoorruimte in Haarlem? Dan kan de huisvestingscoach je helpen. De huisvestingscoach is coördinator en adviseur voor het benutten van lege bedrijfs- en kantoorruimten en vrije kavels. Hij is op de hoogte van het aanbod in de Waarderpolder, waardoor hij de perfecte match kan maken tussen behoefte en aanbod. Zowel bij kopen en huren helpt de huisvestingscoach je graag verder, of je nu ruimte voor langere tijd of een flexibele tijdelijke ruimte zoekt.

Maak kennis met de huisvestingscoach

De Waarderpolder is het enige bedrijventerrein van Nederland met een huisvestingscoach. Het biedt ondernemers een aanspreekpunt voor alle vragen over (leegstaande) bedrijfsruimte, huisvesting en kantoorruimte. Of je nu wilt verplaatsen binnen ons business park of nieuw bent in Haarlem en de Waarderpolder: Simon Lodder helpt je verder!

Huisvestingscoach Simon Lodder heeft een achtergrond als adviseur vastgoed en bouwen, zowel bij diverse (bouw)ondernemingen als bij de gemeente Haarlem. Ook was hij 25 jaar docent en aansluitend 18 jaar directeur van de Kader- en Ondernemersopleiding Bouwbedrijf (KOB), de voormalige Aannemersopleiding. Zijn diverse en uitgebreide ervaring maakt hem een specialist op het gebied van kantoorruimte en bedrijfsruimte in Haarlem en in het bijzonder de Waarderpolder.

Kennismaking aanvragen

Advies

“Ondernemers willen graag snel geholpen worden en met de juiste persoon in contact komen. Ik denk met de ondernemers mee en zorg ervoor dat vragen op de juiste plek belanden. Dat scheelt tijd en geld. Ook kan ik de ruimtevrager adviseren om naar de leegstaande panden te gaan kijken en zo mogelijk rechtstreeks met de makelaar in onderhandeling te gaan.” — Simon Lodder, huisvestingcoach in De Waarderpolder.

Als het niet lukt met een bestaand pand, dan kun je samen met Simon bekijken of een bouwkavel geschikt is voor jouw onderneming. De huisvestingscoach helpt ondernemers om de perfecte locatie voor hun business te vinden en voorkomt leegstand en verloedering van het businesspark.

Antwoord op ondernemers vragen
Kom ook naar de Waarder­polder
1.100

ondernemers die openstaan voor samenwerking

98

bedrijfs- en kantoorruimtes, per direct beschikbaar

6

kavels vrijgegeven voor realisatie van je nieuwe bedrijfspand

Bekijk complete aanbod
Beschikbare kavels
Let's connect

Altijd op de hoogte met onze e-mailnieuwsbrief

    Direct
    regelen