1.100 ondernemers die openstaan voor samenwerking

Samenwerken spreekt vanzelf in de Waarderpolder. Of je nu je zakelijke netwerk wil uitbreiden, meer wil samenwerken met lokale ondernemers, in contact wil komen met key spelers in de Metropoolregio Amsterdam of gewoon meer wil weten over ondernemen in Haarlem: Waarderpolder Haarlem Business Park brengt je in contact met de juiste mensen.

Ondernemers en gemeente werken samen

Samenwerken is het uitgangspunt op Waarderpolder Haarlem Businesspark. De ondernemers werken al jaren via de Industriekring Haarlem (IKH) samen met de gemeente. Dat heeft veel opgeleverd: een bedrijventerrein dat een voorbeeld werd van herstructurering en klaar is voor de groei in de digitale economie, innovatieve maakindustrie en circulair ondernemen.

Elke vijf jaar – sinds 2004 – tekenen ondernemers en gemeente een convenant met afspraken op hoofdlijnen. Het convenant is uitgegroeid tot ‘regeerakkoord’ voor de Waarderpolder. Het wordt uitgevoerd door de Stichting Parkmanagement Waarderpolder.

Agenda

Kennissessie: Energiebesparing voor bedrijven

De Plek. Waarderweg 19, Haarlem
17.00 uur

Meer info

Nationale Werkbezoekdag

Haarlem
9.00 uur

Meer info

Onbeperkt aan de slag: Meet&Greet

Haarlem
14.30 uur

Meer info

Kastanje Borrel – Kennemer Business

Birdy's Bar - Van der Valk Hotel Haarlem
15.30 uur

Meer info
Kom ook naar de Waarder­polder
1.100

ondernemers die openstaan voor samenwerking

98

bedrijfs- en kantoorruimtes, per direct beschikbaar

6

kavels vrijgegeven voor realisatie van je nieuwe bedrijfspand

Maak kennis met de Business Developer

Marijn Leijten is de business developer van de gemeente Haarlem. Hij kan je precies vertellen welke locatie op Waarderpolder Haarlem Business Park of elders in Haarlem bij de ambities van jouw bedrijf past. Haarlem helpt je de juiste connecties te leggen en jouw onderneming te laten excelleren.

Maak kennis of bel +31 23 511 3153
Bekijk complete aanbod
Beschikbare kavels
Let's connect

Altijd op de hoogte met onze e-mailnieuwsbrief