Skip to main content

Samenwerken aan veiligheid, kwaliteit en uitstraling

Wij zijn hét aanspreekpunt voor bedrijven in de Waarderpolder. Parkmanagement Waarderpolder is het samenwerkingsverband van de Industriekring Haarlem, de belangenbehartiger van bedrijven in de Waarderpolder en de gemeente Haarlem. Samen werken aan veiligheid, kwaliteit en uitstraling is ons motto, verbinden de kern van wat wij doen.

Team

Maak kennis met ons team. Wij voeren de afspraken uit het Convenant Waarderpolder uit. Thema’s waar wij aan werken zijn: collectieve surveillance, veiligheid in brede zin, goede bereikbaarheid, onderhoud en kwaliteit van de publieke ruimte, bedrijfshuisvesting, praktische stages en circulair ondernemen.

Officemanager

Liesbeth van der Lans 023 525 7826 Stuur e-mail

Parkmanagers

Emily de Bree 06 3078 2278 Stuur e-mail   Niels-Olaf Bout 06 2707 2969 Stuur e-mail

Contactfunctionaris

Ronald Straatman 06 5153 3297 Stuur e-mail

Procesmanager verduurzaming

Stan Verstraete 06 2884 9034 Stuur e-mail

Stagebureau Waarderpolder

Sandra van Zijl 06 2502 5831 Stuur e-mail   Frank Rood 06 5136 1596 Stuur e-mail

Communicatie

Mariette Peperkamp 06 5466 2451 Stuur e-mail   Herman Opmeer 06 4637 7464 Stuur e-mail

Grondstoffencoach

Jan-Henk Welink Stuur e-mail

Team Bedrijfshuisvesting

Ruud Meijer 06 4621 5099   Runoe Lenting-Jogi 06 3982 1287   Michael Dekker 06 3907 4866     Stuur e-mail

Waarderpolder reist duurzaam

Neal Beentjes 06 5310 3687 Stuur e-mail

Let’s connect

Zaken doen met je collega’s op het business park.

De ondernemers

Bestuur

De samenwerking is georganiseerd in de Stichting Parkmanagement Waarderpolder (SPW). De stichting is opdrachtgever voor de verschillende collectieve diensten die onder de noemer parkmanagement worden aangeboden aan bedrijven in de Waarderpolder. Het stichtingsbestuur bestaat uit 2 ondernemers – namens ondernemersvereniging IKH – en 2 medewerkers van de gemeente – namens B&W van Haarlem. Voorzitter is Robert Bloemers.
Heb je vragen of opmerkingen over de stichting neem contact op met het bestuur.

“SPW is hét voorbeeld van samenwerking tussen de plaatselijke overheid en de ondernemers. De medewerkers van de gemeente en de vertegenwoordigers van de ondernemingen hebben een gemeenschappelijk doel: een florerend bedrijvenpark aan de rand van de stad met goede aansluiting op het landelijke wegennet.”

Robert Bloemers is onder meer oud-directeur van Imbema, voorzitter van het overleg Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO), voorzitter van Bedrijf en Samenleving Haarlem en Omstreken (BSHO) en bestuurslid van de IKH.Voorzitter

“Als secretaris van het SPW bestuur houd ik graag de lijntjes kort. Ik hou van Haarlem en geloof in de mensen die er wonen en werken. Ik voel me door ondernemers geïnspireerd en werk daarom graag mee aan de cohesie van de Waarderpolder!”

Ruud Meijer werkt bij de gemeente Haarlem als gebiedsverbinder Waarderpolder.Secretaris

Jaarverslagen

Lees hieronder de verslagen van Stichting Parkmanagement Waarderpolder (SPW) en Stichting BIZ Waarderpolder, 2 stichtingen die nauw met elkaar zijn verweven. De door de accountant goedgekeurde jaarrekeningen kun je inzien op ons kantoor aan de Waarderweg 50c.

Convenant Waarderpolder III

In het vorige Convenant Waarderpolder (2016-2020) is de basis gelegd om het bedrijventerrein klaar te stomen voor ‘de nieuwe economie’. Afspraken op het gebied van innovatie, de digitale sector en circulaire economie hebben het bedrijventerrein naar een volgende fase gebracht. In dit vierde convenant zetten de gemeente en ondernemers de afspraken op een rij voor de volgende stap in de ontwikkeling van het bedrijventerrein: op weg naar een duurzaam en toonaangevend bedrijventerrein. Het vierde Convenant Waarderpolder geldt voor de periode 2021-2025.

Altijd op de hoogte met onze e-mailnieuwsbrief

    Direct
    regelen