Skip to main content

Haarlem voor internationals

Door de goede woon- en opleidingsvoorzieningen voor internationals, is Waarderpolder Haarlem Business Park een ideale vestigingslocatie voor bedrijven met internationale ambitie en medewerkers uit de hele wereld. Op fietsafstand van het historische centrum en zo’n vijftien auto- of treinminuten naar Amsterdam en Schiphol Airport.

Internationale School Haarlem

Aan de International School Haarlem kunnen expat-kinderen tussen de 4 en 11 jaar een internationale opleiding volgen. Voor en na school biedt Op Stoom aanvullend internationale kinderopvang. Nederlandse internationale scholen krijgen overheidsfinanciering en werken daarom binnen het kader van het Nederlandse onderwijssysteem. Zij verschillen daarmee van particuliere (internationale) scholen. Zij zijn bijvoorbeeld onderworpen aan inspecties van de Nederlandse autoriteiten en hebben een actief internationaal karakter.

Expat-community

ExpatsHaarlem is een actieve community van bijna 3.000 internationals in Haarlem en directe omgeving. Het is de verbindende schakel tussen internationals, lokale burgers, instellingen en bedrijven, zodat de international zich hier thuis voelt. ExpatsHaarlem: where expats and dutchies connect!

IN Amsterdam

IN Amsterdam biedt een one-stop-shop-service voor internationale nieuwkomers in de regio Amsterdam. Voor bedrijven en hun hoogopgeleide internationals, wetenschappelijke onderzoekers, internationale ondernemers en internationale afgestudeerden. Hier vind je kennis en praktische hulp bij vele officiële zaken zoals verblijfsvergunningen en werkvergunningen (inclusief het startup-visum), registratie bij de gemeente en de 30%-belastingregeling.

Kom ook naar de Waarder­polder
1.100

ondernemers die openstaan voor samenwerking

98

bedrijfs- en kantoorruimtes, per direct beschikbaar

6

kavels vrijgegeven voor realisatie van je nieuwe bedrijfspand

Bekijk complete aanbod
Beschikbare kavels
Let's connect

Altijd op de hoogte met onze e-mailnieuwsbrief

    Direct
    regelen