Skip to main content

Het hart van metropoolregio Amsterdam

De Waarderpolder ligt makkelijk bereikbaar aan de rand van Haarlem. In het hart van de metropoolregio, op 15 minuten rijden van Amsterdam en Schiphol. Maar ook dichtbij de IJmond. En tegen het centrum van Haarlem aan. Met goede verbindingen voor de fiets en snel regionaal openbaar vervoer.

Snel bereikbaar

De Waarderpolder ligt makkelijk bereikbaar aan de rand van Haarlem. Via de N200, de A5 of de A9 rijd je er in slechts 15 minuten naartoe met de auto vanaf Amsterdam of Schiphol. Ook met het Westelijk Havengebied heb je via die routes een snelle verbinding. De Velsertunnel en de Wijkertunnel zijn je directe routes van en naar de IJmond. Haarlem Centrum ligt letterlijk om de hoek, en daarmee ook de vele mogelijkheden om met je zakelijke gasten te lunchen, vergaderen en dineren.

Eigen treinstation

Haarlems enige businesspark heeft een eigen treinstation – Haarlem Spaarnwoude. Snelle busverbindingen van R-net zijn er onder meer met Schiphol, Amsterdam Bijlmer Arena, Amsterdam Zuid en IJmuiden. Haarlem heeft in totaal vijf R-netverbindingen (lijnen 300, 340, 346, 356 en 385) die alle vijf een halte hebben op NS station Haarlem Centraal. Lijn 385 rijdt tussen Haarlem Centraal en IJmuiden en stopt ook in Haarlem Noord op Julianapark en het Delftplein.

Vanaf de Haarlemse knooppunten rijd je met een lijnbus (lijn 15) of per (deel)fiets verder de Waarderpolder in. Met de fiets vanuit de stad of vanuit een van de omliggende gemeenten, rijd je over vrijliggende fietspaden naar je bestemming.
Haarlem stimuleert het gebruik van de fiets in plaats van de auto voor woon-werkverkeer in de spits met het project Beter op weg.

Meer pluspunten

Parkeren op eigen terrein

Bedrijven parkeren in de Waarderpolder op eigen terrein. Voor klanten is er aanvullend beperkte  – gratis – parkeergelegenheid op straat.
Bij het afgeven van een bouwvergunning stelt de gemeente eisen aan het aantal te realiseren parkeerplaatsen bij het pand. Dat aantal hangt af van het gebruik van het pand: voor een magazijn geldt een andere parkeerbehoefte dan voor een kantoorpand. Als het gebruik van een pand later wijzigt, is het aan de nieuwe gebruiker om oplossingen te vinden voor het parkeren.

Kom werken waar je woont

Haarlem staat al jaren in de top van de lijstjes met meest aantrekkelijke woonsteden van Nederland. Veel Haarlemmers landen hier via Amsterdam en gaan nooit meer weg. Wil je als echte, toekomstige of import-mug in de buurt ondernemen? De Waarderpolder is een aantrekkelijk alternatief voor het volle en dure Amsterdam. Kom werken in de stad waar je heerlijk woont!

Digitale connectiviteit

Waarderpolder Haarlem Businesspark is verbonden met de Amsterdamse internet hub. Met een state of the art datacenter campus met internet knooppunt die onderdeel uitmaakt van de grootste Europese datahub Amsterdam. Op het terrein zijn up-to-date (koper en glas) verbindingen beschikbaar voor de bedrijven. Digitale connecties en innovaties starten hier.

Kom ook naar de Waarder­polder
1.100

ondernemers die openstaan voor samenwerking

98

bedrijfs- en kantoorruimtes, per direct beschikbaar

6

kavels vrijgegeven voor realisatie van je nieuwe bedrijfspand

Bekijk complete aanbod
Beschikbare kavels
Let's connect

Altijd op de hoogte met onze e-mailnieuwsbrief

    Direct
    regelen