Skip to main content

Gratis advies zonnepanelen

https://www.youtube.com/watch?v=jaODWkMtxWg&vq=hd1080

Steeds meer bedrijven kiezen voor zonnepanelen op het dak. Wil je weten wat het voor jouw bedrijf oplevert? Parkmanagement helpt je verder.

Gratis advies zonnepanelen

Twijfel jij nog over zonnepanelen en wil je inzicht hebben in de kosten en opbrengsten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een adviesrapport aan over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw bedrijfsdak.

Parkmanagement werkt samen met het bedrijf Sunergetic om bedrijven te adviseren over de mogelijkheden van zonnestroom.

Vraag je een adviesrapport aan, dan krijg je onder andere inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw bedrijfsdak, het technische- en installatieontwerp en de verwachte kosten en opbrengst. Ook brengt Sunergetic de mogelijkheden voor subsidie in beeld.

Het adviesrapport is volledig vrijblijvend en je kunt vervolgens zelf beslissen of je een of meerdere offertes aanvraagt.

Heb je specifieke vragen over het adviesrapport of over de samenwerking met Sunergetic? Of heb je andere vragen over verduurzaming van het bedrijfspand? Mail dan naar Stan Verstraete (Projectleider Verduurzaming Waarderpolder).

Subsidie voor dakonderzoek

Om te zien of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen, heeft  Parkmanagement Waarderpolder een subsidie beschikbaar voor dakonderzoek. Zo kun je een  constructieberekening laten maken en zien of de draagkacht voldoende is.

Parkmanagement Waarderpolder kan maximaal 50% van de kosten subsidiëren, met een maximum van €1.000,-. Informeer naar de voorwaarden

Henri Stoelman: “Wat ons betreft een aanrader voor elk bedrijf in de Waarderpolder.”

“Zonnepanelen stonden bij ons allang op het verlanglijstje. Wij worden door onze verzekering echter wel gebonden aan regels om zonnepanelen te installeren en we hadden tot voor kort nog niet het juiste bedrijf gevonden die ons hierbij kon helpen.

Via de actie van Parkmanagement Waarderpolder kwam mijn zoon in contact met Sunergetic en er liggen nu 292 panelen op ons dak waarmee wij in 75% van onze stroombehoefte voorzien.

Alles klopte in het traject: kwaliteit adviesrapport, de offerte van Sunergetic, voorbesprekingen installatie, installatie en keuring installatie. Wat ons betreft een aanrader voor elk bedrijf in de Waarderpolder!

Henri Stoelman,
Directeur Stoelman Papierrecycling

Mede mogelijk gemaakt door:

Altijd op de hoogte met onze e-mailnieuwsbrief

    Direct
    regelen