Stagebureau Connectie

Stagebureau Connectie brengt lokale bedrijven en jong talent met elkaar in contact. Het bureau kan je bedrijf op verschillende manieren van dienst zijn. Van nadenken over het profiel van je stagiairs en tips over begeleiding tot adviseren over een goed stage-rendement. En stel je hebt een conflict over de stage, ook dan kan Stagebureau Connectie je verder helpen.

Het stagebureau is bedacht en opgezet door ondernemers uit de Waarderpolder in samenwerking met de gemeente en Parkmanagement.  Het komt voort uit het tweede convenant van de Waarderpolder. Daarin stond de wens om de verbinding tussen bedrijven, werkgelegenheid en beroepsonderwijs te verbeteren. Haarlem is de enige stad met een éigen Stagebureau. We noemen Haarlem daarom graag dé Stagestad van Nederland.

De diensten van het stagebureau worden gesteund door IKH, gemeente Haarlem, Rabobank, Inholland en Nova College. Ze zijn gratis voor bedrijven uit de Waarderpolder.

Op zoek naar een gemotiveerde stagiair? Haarlemse stagiairs werken graag bij de bedrijven in de Waarderpolder. Het stagebureau helpt je graag verder.

https://stagebureauconnectie.nl

Altijd op de hoogte met onze e-mailnieuwsbrief