HR-ontbijt

Op vrijdag 15 november organiseert Parkmanagement een HR-ontbijt voor de ‘chefs personeelszaken’ uit de Waarderpolder. Ben jij verantwoordelijk voor de personeelszaken binnen het bedrijf, en wil je leren van de collega’s in de Waarderpolder? Meld je gratis aan!

Parkmanagement Waarderpolder faciliteert in het opzetten van een HR-netwerk voor de Waarderpolder: de Waarderpolder Werkt. Het is een netwerk waarin de Chefs personeelszaken elkaar kunnen vinden wanneer zij vragen hebben, of eens willen horen hoe andere chefs omgaan met personeels gerelateerde zaken.

Op vrijdagochtend 15 november – de nationale Dag van de Ondernemer – trappen we af met een kennismaking- en brainstorm sessie. Waar liggen de behoeften op personeelsgebied?

PROGRAMMA

Vrijdag 15 november 2019

Aanvang: 8.30 uur
Eind: 10.00 uur

Locatie: Waarderweg 50-C, Haarlem

AGENDA

Tijdens het ontbijt willen we kennis maken met de ‘chefs personeelszaken’ van Waarderpolder bedrijven. We horen graag waar jullie tegenaan lopen waar wij bij Parkmanagement mogelijk iets mee kunnen.
Verder op het programma:

  • Het (tijdelijk) uitwisselen van werknemers: is dat iets voor de Waarderpolder? En hoe?
  • Stagebureau Connectie: wat kan het jouw bedrijf opleveren?

AANMELDEN

Meld je via deze link aan voor het HR-ontbijt op vrijdag 15 november 2019.

 

NIEUWSBRIEF

Naast de wekelijkse nieuwsbrief het WP Journaal brengen wij nu ook een nieuwsbrief uit gefocust op HR-gerelateerde onderwerpen: de Waarderpolder Werkt. Deze nieuwsbrief verschijnt voortaan ca. 1x per maand. Ben jij de chef personeelszaken en wil je deze nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan via: communicatie@waarderpolder.nl

 

 

           

 

Details

Locatie: Parkmanagement Waarderpolder. Waarderweg 50-C, Haarlem
Datum: 15 november 2019
Aanvang: 8.30 uur
Geplande eindtijd: 10.00 uur