Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Advies voor bedrijven die zonnepanelen overwegen

By 16 juni 2022september 28th, 2022No Comments

Parkmanagement Waarderpolder ziet steeds meer bedrijven kiezen voor zonnepanelen op het dak. Toch heeft het grootste deel van de Waarderpolderbedrijven nog geen zonnepanelen. Twijfel jij nog over zonnepanelen en wil je inzicht hebben in de kosten en opbrengsten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een adviesrapport aan over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw bedrijfsdak.

Parkmanagement werkt samen met het bedrijf Sunergetic om bedrijven te adviseren over de mogelijkheden van zonnestroom. Vraag je een adviesrapport aan, dan krijg je onder andere inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw bedrijfsdak, het technische- en installatieontwerp en de verwachte kosten en opbrengst. Ook brengt Sunergetic de mogelijkheden voor subsidie in beeld.

28 september 2022: Inmiddels hebben 47 bedrijven een adviesrapport aangevraagd en zijn 5 bedrijven gestart met de uitvoering. Via Parkmanagement Waarderpolder kan ook subsidie worden aangevraagd voor onderzoek naar de belastbaarheid van de dakconstructie ten behoeve van plaatsing van zonnepanelen.

Het adviesrapport is volledig vrijblijvend en je kunt vervolgens zelf beslissen of je een of meerdere offertes aanvraagt. Wil je meer weten, ga naar deze pagina. Heb je specifieke vragen over het adviesrapport of over de samenwerking met Sunergetic, mail naar stan@waarderpolder.nl.

Direct
regelen