Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Baan door Dag van de Ondernemer in de Waarderpolder

By 20 februari 2024No Comments

Dankzij de Dag van de Ondernemer in de Waarderpolder vond Yakup zijn nieuwe baan!

Wat doe je als de eerste werkplek waar je na lange tijd komt, niet bij je past? Zeg het tegen je jobcoach! Dat deed Yakup, want hij wilde, na voorheen uitgevallen geweest te zijn, wel graag aan het werk blijven.

Zijn jobcoach Joyce bezocht op de Dag van de Ondernemer, georganiseerd door Parkmanagement Waarderpolder, enkele bedrijven op het business park. Zo kwam ze ook op bezoek bij Het Fulfilment Bedrijf, waar ze alles regelen voor ondernemers met een eigen webshop, zoals inpakken, verzenden en het controleren van retourzendingen.

Ze dacht meteen aan Yakup en stelde hem voor aan Rob Kuilboer, eigenaar van Het Fulfilment Bedrijf. Waarom heeft hij Yakup aangenomen? “Zakelijk gezien, kijk ik eerst of we zouden kunnen samenwerken en ten tweede naar wat iemand aan ervaring meebrengt. Met Yakup klikte het meteen en hij heeft al ervaring met het logistieke proces. Iemand moet altijd een kans krijgen om met plezier te werken.”

Yakup maakte de overstap naar Het Fulfilment bedrijf en precies op de dag dat we hem bezoeken (13 februari) heeft hij zijn vaste dienstverband voor 40 uur per week gekregen. Deze baan past bij Yakup, omdat hij met veel plezier naar zijn werk gaat.
“Met sommige werkzaamheden kijk ik nog mee met een collega, maar gelukkig kan ik steeds zelfstandiger werken. Met die collega kan ik heel goed opschieten. Hij komt straks weer; we werken hier in een 2-ploegendienst, want ook ’s avonds worden er nog pakjes voor verzending opgehaald.”

Parkmanagement Waarderpolder feliciteert Yakup met zijn vaste dienstverband en wenst beide heren nog een lange en plezierige samenwerking.

 

Direct
regelen