Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Bamboo HQ: Verduurzaming voormalig KPN-gebouw

By 10 april 2024No Comments

Bamboo HQ, voorheen een KPN-kantoorgebouw aan de A. Hofmanweg 1B, ondergaat een duurzame transformatie. Sinds 2016 heeft deze locatie onderdak geboden aan kleine bedrijven in de kunst- en creatieve sector. Na een grondige renovatie en verduurzaming wordt het gebouw de aankomende tijd getransformeerd tot Bamboo HQ, een kantoorverzamelgebouw dat streeft naar innovatie, duurzaamheid en flexibiliteit.

De verkoop van flexibele kantoorunits van Bamboo HQ is gestart, waarbij deze locatie plaats biedt aan circa 30 zelfstandige ondernemingen. Op de eerste en tweede verdieping worden 20 kantoorunits gerealiseerd, terwijl op de begane grond 10 multifunctionele ruimtes met kelders worden gecreëerd.

Na de renovatie wordt de buitenkant van het gebouw voorzien van hoogwaardige materialen, zoals isolatie die nagenoeg voldoet aan huidige nieuwbouwnormen, en gevelafwerkingen met natuurinclusieve, waterbergende en zelfs CO2-negatieve eigenschappen. Zonnepanelen zorgen voor directe levering van energie aan de eigen individuele elektra-aansluiting.

De geplande oplevering van de units is het tweede kwartaal van 2025.
Kijk voor meer informatie op www.bamboo-hq.com.

Direct
regelen