Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Bijeenkomst Milieuzonering op 12 juli

By 28 juni 2022No Comments

Milieuzone Haarlem: hoe zit het nu precies? 

Haarlem zet zich in voor een betere luchtkwaliteit. Vanaf 1 januari 2022 is daarom in Haarlem Centrum en omliggende wijken een milieuzone ingevoerd voor vrachtwagens die op diesel rijden. Dieselvrachtwagens mogen dan alleen nog in de milieuzone rijden als ze voldoen aan emissieklasse 6.

Daarnaast neemt Haarlem met circa 30 andere gemeenten deel aan de Green Deal Zero Emissie Stadslogistiek. In 2025 voeren deze gemeenten allemaal een nul-emissiezone in. Dat is best snel en veel bedrijven maken zich daar zorgen over.

Laat je informeren

Wat houdt deze milieuzone voor vrachtwagens precies in? Hoe ga je om met een ontheffing en in welke vrachtwagen zou je het beste kunnen investeren met het oog op de toekomst?

Parkmanagement Waarderpolder organiseert samen met gemeente Haarlem een informatiebijeenkomst waar gemeente Haarlem in gaat op bovenstaande onderwerpen. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen door aanwezigen.

Vrijbloed Transport

Waarderpolderbedrijf Vrijbloed Transport is vooruitstrevend in de verduurzaming van zijn wagenpark. Mathijs Vrijbloed zal tijdens de bijeenkomst vertellen over zijn ervaringen met deze transitie en milieuzones.

Kom naar de bijeenkomst op 12 juli

Ben je er ook bij? Meld je dan aan bij Kees Goedknegt.

Waar en wanneer

Datum:            dinsdag 12 juli 2022

Tijdstip:           16.00 tot 17.00 uur

Locatie:           Parkmanagement Waarderpolder

Waarderweg 50C, 2031 BP Haarlem

Er is voldoende parkeergelegenheid.

 

 

Direct
regelen