Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Bijeenkomst Waarde(r)volle daken

By 18 april 2023No Comments

Op dinsdag 25 april organiseert Parkmanagement Waarderpolder een themabijeenkomst over kansen voor zonnepanelen en groen op bedrijfsdaken.

Daken in de Waarderpolder zijn uitstekend geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen of groene- of sedumdaken. Een vegetatiepakket op het bedrijfsdak biedt voordelen voor waterberging, het aantrekken van vogels en insecten en is extra isolerend. Ook worden groene daken steeds vaker gecombineerd met zonnepanelen.

Op de themabijeenkomst word je geïnformeerd over een gratis haalbaarheidsonderzoek zonnepanelen dat wij uitvoeren voor lokale bedrijven. Het bedrijf Sunergetic geeft een presentatie over de kansen die er zijn voor verduurzaming en wat het je oplevert. Een deskundige op gebied van groene daken komt vertellen over de verschillende opties die er zijn voor een groen dak.

Momenteel zijn er verschillende subsidieregelingen bij de provincie en de gemeente voor het installeren van zonnepanelen én groene daken. Parkmanagement vertelt hier graag meer over en kan je helpen bij de aanvraag. De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem. Aanmelden kan bij Stan Verstraete.

Direct
regelen