Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Convention Bureau Haarlem opent haar deuren

By 26 september 2017No Comments

Met de lancering van de website opent het Haarlem Convention Bureau, onderdeel van Haarlem Marketing, haar deuren naar een rijk gevulde etalage. Een site met een aantrekkelijk en overzichtelijk design dat aansluit bij de doelgroep en veel mogelijkheden biedt. Kortom, een site met ambitie, waarmee Waarderpolder Haarlem Businesspark graag samenwerkt.

Plan een event

De site biedt algemene informatie over Haarlem, maar deze website is vanzelfsprekend vooral bedoeld voor de opdrachtgevers van evenementen en congressen. De bezoeker kan op een prettige en toegankelijke wijze door het aanbod navigeren. Dankzij de overzichtelijke zoek- en filtermogelijkheden onder het kopje ‘plan een event’ krijgt de bezoeker snel een volledig beeld van de mogelijkheden die de regio te bieden heeft op het gebied van locaties, restaurants of hotels.

Informatie

Daarnaast is voldoende informatie te vinden over alles dat je als bezoeker zou willen weten, zoals bereikbaarheid, parkeerfaciliteiten, catering en veel meer. En natuurlijk ook informatie over Haarlemse bezienswaardigheden en stadsevenementen.

Advies

Het team van Haarlem Convention Bureau kan een onafhankelijke adviespartner zijn voor iedere (internationale) event- en congresplanner bij bij zowel de zoektocht naar accommodaties als advies bij de keuzes over het sociale programma.

We nodigen je van harte uit om de site haarlemconventionbureau.nl te bekijken.

Direct
regelen