Geen onderdeel van een categorie

Dag van de Ondernemer 2020

By 24 november 2020No Comments

Vrijdag 20 november was de nationale Dag van de Ondernemer. MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop we het ondernemerschap vieren en ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. Dit jaar was er speciale aandacht voor het doorzettingsvermogen van ondernemers in deze moeilijke tijd.

Ook in Haarlem was er speciale aandacht voor onze ondernemers.

Wethouder Berkhout vraagt Haarlemmers om steentje bij te dragen

Door de coronamaatregelen waren fysieke bijeenkomsten en evenementen niet mogelijk.  Wethouder Economie, Mobiliteit en Duurzaamheid, Robbert Berkhout, sprak de Haarlemmers daarom in een video toe om de lokale ondernemers te steunen. Koop lokaal!

Maxibel in de schijnwerper van Goede Zaken

In de Waarderpolder werd Marco Post, van het bedrijf Maxibel, door Goede Zaken verrast met een bezoek. Marco Post kreeg met zijn bedrijf de schijnwerpers van Goede Zaken door zijn drive voor lokaal inkopen, het bieden van plek aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en zijn motivatie om verpakkings- en restmateriaal te reduceren.

Op de Goede Zaken pagina in het Haarlems Dagblad werd een lovend woordje over deze bijzondere ondernemer geschreven:

Direct
regelen