Geen onderdeel van een categorie

Deze schoenafdruk had van een insluiper kunnen zijn..

By 30 maart 2021No Comments

In de Waarderpolder wordt buiten kantoortijden en gedurende het weekend gesurveilleerd door de Collectieve Beveiliging. Bij verdachte situaties, onderneemt de surveillant actie. Samen houden we het business park veilig. Maar aan de basis van een veilige Waarderpolder staan inbraak-proof bedrijfspanden. Parkmanagement startte samen met beveiliger Alpha Security een actie om ondernemers meer bewust te maken van de mogelijke gevolgen van een onjuist afgesloten pand.

Bij geopende ramen, deuren of hekken, laat de surveillant van de Collectieve Beveiliging een (papieren) schoenafdruk achter. Met deze flyer worden bedrijven gewezen op de mogelijke gevolgen: ongewenst bezoek in je pand. Daarnaast wordt de ondernemer geïnformeerd over de mogelijkheid voor gratis alarmopvolging.

Alpha Security startte vorige maand met de actie. In de eerste weken werden al tientallen van deze ‘Voetjes’ achtergelaten bij bedrijven. Parkmanagement zag tegelijkertijd een piek in het aantal aanmeldingen bij de alarmopvolging. Een mooi resultaat om een eventuele slechte afloop de volgende keer samen te voorkomen!

De collectieve beveiliging op het business park wordt mogelijk gemaakt via de Bedrijfsinvesteringszone (BIZ) Waarderpolder. “De BIZ is er vóór en dóór alle bedrijven in de Waarderpolder. Met de collectieve beveiliging hebben we hier een succesvolle BIZ. Dankzij de BIZ is de veiligheid op ons bedrijventerrein heel goed geregeld en is die veiligheid betaalbaar. Zonder BIZ kunnen we dit niet organiseren.” aldus de veiligheidsadviseur bij Parkmanagement Waarderpolder.

 

Wil je meer informatie over de Collectieve Beveiliging, Alarmopvolging of de BIZ Waarderpolder? Neem een kijkje op de website of neem contact op met de adviseurs van Parkmanagement via 023-5257826 of info@waarderpolder.nl

Direct
regelen