Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Digitaliseren met subsidie tot eind 2022

By 16 november 2022No Comments

Heb jij het gevoel dat je meer zou kunnen of moeten doen met digitalisering binnen jouw bedrijf maar weet je niet waar je moet beginnen? Pak dan nu (gesubsidieerd) je kans! Meld je snel aan, want de regeling loopt tot eind 2022.

Smart Industry fieldlab helpt mkb-bedrijven bij het toepassen van verschillende digitale technologieën. Hoe gebruik je bijvoorbeeld 3D printen om je product te verbeteren? Of verzamel je informatie om je productieproces efficiënter te maken? Andere voorbeelden van digitale technologieën zijn kunstmatige intelligentie, big data & data analytics, computational design, blockchain en robotica.

Praktijkcase
De Smart Industry inventarisatie voucher gaf een bouwbedrijf de kans om te onderzoeken welke mogelijkheden sensoren kunnen bieden en wat dit kan betekenen voor hun product of dienstverlening. Dit biedt nieuwe ontwikkelingen met veel kansen voor toepassing.

Heeft jouw bedrijf behoefte om met nieuwe technische mogelijkheden en duurzame slimme oplossingen te werken? Meld je dan nu aan voor een Smart Industry inventarisatie voucher. Voor het MKB is dit kosteloos.

Let op, dit is de laatste mogelijkheid. De regeling stopt aan het einde van het jaar en er zijn nog slechts enkele vouchers beschikbaar. Wil je gebruik maken van de voucher-regeling, stuur dan een mail naar Peter van den Bosch van de 3D Makers Zone.

Meer over deze regeling: Inventarisatie-vouchers digitalisering.

 

Direct
regelen