Geen onderdeel van een categorie

Dinsdag 13 maart stremming Waarderbrug

By 12 maart 2018No Comments

Let op! De aannemer van de gemeente Haarlem laat zojuist weten dat morgen  – dinsdag 13 maart, van 10:00 t/m 16:00 uur – de Waarderbrug dicht is voor autoverkeer.

Verkeersregelaars begeleiden het verkeer aan beide zijden van de brug. Langzaam verkeer en fietsers kunnen beperkt en in overleg gebruik maken van de brug – op aanwijzingen van de verkeersregelaars. Het overige verkeer wordt omgeleid via borden.

Ook nood- en hulpdiensten kunnen geen gebruik maken van de brug.

Waarom moet de Waarderbrug morgen dicht?

Helaas zijn er in de afgelopen maanden herhaaldelijk storingen geweest aan de Waarderbrug. Tijdens die storing ontstond hinder voor verkeer. De oorzaak van de storingen is onderzocht maar niet duidelijk geworden.

Met het scheepvaartseizoen voor de deur is het noodzakelijk dat de storingen nu snel verholpen worden. Tijdens het vaarseizoen moet de Waarderbrug vaker open en dan leveren storingen nog meer verkeershinder op dan nu het geval is. Daarom gaat Strukton morgen de storing ter plaatse onderzoeken.

De aannemer zal gedurende de dag verschillende testen  uitvoeren en proberen de storing(en) te verhelpen. Dit onderzoek is alleen mogelijk door de brug morgen tijdelijk te stremmen. De gemeente en Strukton vragen hiervoor uw begrip.

Waarderbrug

Direct
regelen