Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Draagvlakmeting periode voor BIZ Waarderpolder verlengd

By 8 november 2021No Comments

De Waarderpolder is het grootste Nederlandse bedrijventerrein dat een Bedrijven Investeringszone (BIZ) heeft. Er wordt daardoor goed samengewerkt op thema’s zoals veiligheid en kwaliteit van het gebied. En met succes!

Elke vijf jaar stemmen de ondernemers op het bedrijventerrein over de voortzetting van de BIZ. Van maandag 6 september t/m zondag 7 november konden de ondernemers hun stem uitbrengen over de voortzetting van de BIZ Waarderpolder. Deze draagvlakmeting periode voor de BIZ Waarderpolder wordt nu eenmalig verlengd t/m 30 november 2021

Stemmen kan t/m 30 november 2021

Bijna de helft van de ondernemers bracht in de afgelopen periode al hun stem uit over de voortzetting van de BIZ Waarderpolder. Veel ondernemers hebben Parkmanagement laten weten dat zij geen stembiljet hebben ontvangen. Zij vrezen dat het stembiljet niet is aangekomen of is kwijtgeraakt omdat het stembiljet bijvoorbeeld bij het reclamedrukwerk is beland.

Omdat de ondernemers, verenigd in de Industriekring Haarlem (IKH), het belangrijk vinden dat zo veel mogelijk bedrijven hun stem uitbrengen is er voor gekozen gebruik te maken van de mogelijkheid om eenmalig de stemperiode voor de draagvlakmeting te verlengen t/m 30 november 2021.

Geen stemformulier? Meld het!

Parkmanagement nodigt alle ondernemers in de Waarderpolder die nog niet hebben gestemd, uit om dat nu alsnog te doen.
Heb jij (nog) geen BIZ Waarderpolder stemformulier ontvangen?
Dan horen we het graag!

Vraag een nieuw stemformulier aan middels onderstaande button:


Of stuur een e-mail naar info@waarderpolder.nl t.a.v. Ronald Straatman.

De stemformulieren staan persoonlijk op naam en worden verwerkt door de notaris. Parkmanagement zorgt dat een nieuw stemformulier persoonlijk aan jou wordt overhandigd.

Wat is de BIZ Waarderpolder?

Met een Bedrijven Investeringszone (BIZ) wordt een budget gerealiseerd wat ten goede komt van de ondernemers op het business park. Het is een wettelijk instrument, waarmee alle ondernemers door een collectieve bijdrage gezamenlijk investeren in de kwaliteit van hun omgeving. Een BIZ is dus een instrument vóór en dóór ondernemers. Ondernemers bepalen zelf het doel van het fonds en kiezen dus zelf waarin zij in hun gebied willen investeren.

Lees verder op deze webpagina voor meer informatie over de BIZ Waarderpolder.

Direct
regelen