Geen onderdeel van een categorie

Easypers wint Haarlemse Ondernemers Prijs 2020

By 29 september 2020september 30th, 2020No Comments

Gerard Koelewijn van het bedrijf Easypers, gevestigd in de Waarderpolder, heeft de Haarlemse Ondernemers Prijs 2020 gewonnen. De ondernemersvakjury koos de ondernemer tijdens de finale-avond op maandag 27 september in Hotel Haarlem als winnaar. De Haarlemse Ondernemers Prijs richt zich op de persoonlijke kwaliteiten van de ondernemers. Het doel is om ondernemers, ondernemerschap en Haarlem als ondernemers-stad in de picture te plaatsen.

Easypers is een houtbewerkings- en verduurzamingsbedrijf. Het bedrijf bewerkt en beplakt plaatmateriaal voor de interieurbouw en renoveert binnendeuren. Het authentieke ondernemerschap en de combinatie van ouderwets vakmanschap met een neus voor markt- en branche-ontwikkelingen waren voor de jury doorslaggevend.

Gerard Koelewijn vertelde eerder in de filmreeks “Circulair Ondernemen in de Waarderpolder” over zijn bedrijf. Parkmanagement brengt met deze filmreeks inspirerende ondernemers uit de Waarderpolder in beeld met mooie duurzaamheidsambities. Bekijk de korte video hier.

Parkmanagement Waarderpolder bracht ter felicitatie een bloemetje langs bij Easypers. We zijn trots op deze ondernemer, maar dat waren we óók voor hij deze mooie prijs won!

Direct
regelen