Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Een ronde langs nieuwe bedrijven

By 22 juni 2021No Comments

Vorige week bezochten de leden van het maandelijkse vastgoedoverleg Waarderpolder de nieuwe huurders op het Haarlemmer Stroom terrein en een nieuwe Waarderpolder ondernemer op het MAAK terrein.

Tijdens het maandelijkse vastgoedoverleg Waarderpolder wordt met de gemeente Haarlem en Parkmanagement gesproken over de ontwikkelingen op het gebied van vastgoed in de Waarderpolder. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken welke aanvragen er lopen, welke kavels nog beschikbaar zijn, en waar ruimte vrijkomt. Parkmanagement en gemeente Haarlem kunnen zo samen kijken hoe zij het best kunnen voorzien in de (vastgoed)vraag van ondernemers.

Nieuwe bedrijven op Haarlemmer Stroom
Afgelopen maanden werkte vastgoedeigenaar Lingotto aan de oplevering van de eerste gerestaureerde panden op het Haarlemmer Stroom terrein. Sinds enkele weken zijn de eerste huurders gestart met ondernemen vanuit de nieuwe locatie. In de recent opgeleverde panden zitten het experience center van Gazelle, marketing- en sales bedrijf Pepperminds, accountant en adviesbureau Pulsum, voedingssupplement leverancier Vision Healthcare, en de horecagelegenheid Mooie Boules.

Tijdens het bezoek werd kort kennis gemaakt met alle ondernemers en werden hun nieuwe panden bewonderd.

Special effects op het MAAK terrein
Daarna werd kennis gemaakt bij het nieuwe Waarderpolderbedrijf RFX Propmaking. RFX levert special effects prototypes voor de film/televisie/theater sector. Elk product wordt daarbij speciaal ontwikkeld voor het project of het effect.

RFX is vanaf 1 juli huurder van een nieuw gerenoveerde unit op de achterzijde van het MAAK terrein. De units worden daar volledig hernieuwd waarbij veel wordt gewerkt met glas en circulair materiaal. Het nieuwe design voor de units werd gemaakt door architect Hans van Eeden, ook gevestigd in de Waarderpolder. De unit waar RFX in komt, dient als voorbeeld voor de naastgelegen units. Ook deze zullen in de toekomst worden vernieuwd.

 

Parkmanagement wil de bedrijven alle een hartelijk welkom heten in de Waarderpolder!

Direct
regelen