Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Even voorstellen: de nieuwe wijkagent Waarderpolder Roy Scheepbouwer

By 23 februari 2023No Comments

Parkmanagement heet wijkagent Roy Scheepbouwer van harte welkom in de Waarderpolder. In dit interview vertelt hij over zijn werk en hoe bedrijven hem kunnen bereiken. 

Waar houd je je mee bezig als wijkagent in de Waarderpolder?
In mijn nieuwe rol als wijkagent leg ik momenteel de focus op het gebied écht goed leren kennen. Daarnaast houd ik mij nu veel bezig met een netwerk opbouwen. Uiteraard ben ik tijdens mijn diensten ook veel in het gebied te vinden om te surveilleren en contacten te onderhouden. Naast mijn reguliere werk probeer ik scherp te zijn op ondermijnende signalen. Ondermijning trekt slecht publiek aan en zorgt onder andere voor oneerlijke concurrentie voor de hardwerkende bonafide ondernemers. 

Hoe ervaar je het gebied?
Aangezien ik al zo’n 12 jaar werkzaam ben in Haarlem ken ik de Waarderpolder al redelijk goed. Ondanks dat leer ik de wijk nu kennen op een andere manier. Het is een gebied waar van alles gebeurt en dat maakt het gebied divers. Er zijn bewoners, vluchtelingen, horeca, recreatie, legale prostitutie, een station en nog veel meer. Een uitdagend werkgebied dus! 

Waar liggen nog kansen voor het gebied?
Sociale controle en meldingsbereidheid. Dit komt uiteraard van twee kanten, aan een melding moet wel gehoor gegeven worden en een terugkoppeling krijgen is wel zo netjes. 

Hoe kunnen ondernemers jou bereiken?
Aangezien ik onregelmatig werk is contact via de mail het meest praktisch voor mij. Mijn e-mailadres is roy.scheepbouwer@politie.nl. Mail gerust je vraag of opmerking, mocht je liever telefonisch contact willen of een persoonlijke gesprek geef dat dan vooral aan. Daarnaast kan je ook via 0900-8844 een terugbelverzoek sturen. Via social media ben ik te volgen en benaderen op mijn Instagramaccount wijkagent_waarderpolder. Bel bij spoedmeldingen vooral 112!

Direct
regelen