Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Even voorstellen: Parkmanager Emily de Bree

By 21 september 2022No Comments

Waar houd je je mee bezig als parkmanager in de Waarderpolder?

Samen met Kees Goedknegt ben ik betrokken als parkmanager en veiligheidsadviseur voor de Waarderpolder. Dit doe ik al een aantal jaar.

Kort samengevat zijn wij het loket voor alle vragen en meldingen over de Waarderpolder en zorgen wij ervoor dat de Waarderpolder schoon, heel en veilig blijft. We hebben nauw contact met de collectieve beveiliging in het gebied.

Dagelijks wordt er gesurveilleerd van 18.00 tot 08.00 uur en in het weekend 24 uur per dag. De collectieve beveiliging rijdt rond om onraad te signaleren en te reageren op alarmen. Ik ontvang ook dagelijks rapportages van de surveillance en zet acties uit waar nodig.

Verder letten we en reageren we op beheer en onderhoud gerelateerde zaken als onkruid en  zwerfafval, maar ook overlast van fout geparkeerde voertuigen, autowrakken et cetera. Bij constatering geef ik dit door aan de juiste partij (politie/handhaving/gemeente).

Kortom, je kunt mij benaderen voor de volgende onderwerpen:

De collectieve beveiliging van de Waarderpolder, alarmopvolging, keurmerk veilig ondernemen, criminaliteit en overlastgevende situaties, verkeersveiligheid, beheer en onderhoud van de openbare ruimte, collectieve bewegwijzering, themabijeenkomsten, BIZ Waarderpolder.

Wat ik mooi vind aan de Waarderpolder is dat zo’n groot bedrijventerrein, met een mix van grote bedrijven en MKB-bedrijven al jaren een BIZ heeft en een goede samenwerking met politie, gemeente, handhaving, brandweer en ondernemers.

Hoe kunnen ondernemers jou bereiken?

Ik ben telefonisch bereikbaar via 023 525 78 26/06 307 822 78 of per e-mail via emily@waarderpolder.nl. Ook kunnen bedrijven met ons in contact komen door te reageren op onze nieuwsbrief.

Direct
regelen