Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Heb je e-waste? Laat het ophalen door Global Asset Services

By 21 februari 2024No Comments

Global Asset Services (GAS), gevestigd in de Waarderpolder, heeft een missie, namelijk andere bedrijven helpen om hun elektronische afval circulair af te voeren. Ze gaan daarin heel ver.

Elektronische apparaten zoals computers, beeldschermen, laptops, snoeren en toetsenborden worden gratis opgehaald bij bedrijven. Eerst wordt gekeken of het mogelijk is om de apparatuur te hergebruiken. Pas als dat niet lukt, wordt het apparaat volledig in onderdelen met de hand uit elkaar gehaald en gesorteerd.

Het is arbeidsintensief werk, waarvoor veel mensen nodig zijn. Global Asset Services werkt daarvoor onder andere samen met de gemeente Haarlem en het WerkgeversServicepunt (WSP). Hun (toekomstige) medewerkers zijn mensen die weer terug de maatschappij in willen. Global Asset Services geeft ze daarvoor de kans. GAS is een sociaal bedrijf waar medewerkers worden ondersteund en in hun eigen tempo kunnen terugkeren in het arbeidsproces.

Inzamelproces
Alle opgehaalde spullen en grondstoffen worden geverifieerd, geregistreerd en gecertificeerd. Voor de spullen die bedrijven anders zouden weggooien, krijgen ze soms nog geld terug.

Meteen een afspraak maken om e-waste te laten ophalen? Vul hier het aanmeldformulier in.

 

Direct
regelen